Ние използваме cookie.

Доставка на продуктите:

За по-голяма сигурност и удобство Вие получавате Вашата поръчка чрез куриерска фирма посредством наложен платеж. Обърнете внимание на това, че ние отброяваме дните от деня в който куриера вземе заявката, а не от деня в който сте поръчали продукта.

Поръчка направена след 18 часа в Петък, ще бъде изпратена следващата седмица в Понеделник.

Ако поръчате два или повече продукта, всеки от тях може да бъде доставен до различна точка, само трябва да ни изпратите на e-mail допълнителните адреси за доставка. Ако по някаква причина желаете вашата поръчка да бъде изпратена по по-специален начин на доставяне, моля обадете се на телефон 042 627 899 и ни информирайте за вашето предпочитание след като сте направили поръчката.

Разплащане:


# Наложен платеж
Доставката на продукта се осъществява с куриерска фирма в колетна пратка. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване. Плащането се извършва след доставката на куриер при получаване на колета. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас.Разходите по транспорта на поръчаната стока са за сметка на клиента!!!

Условия за доставка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и tagemalmagazin.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.Замяна на получена стока.

Ако клиентът установи след получаването на поръчката, че поръчаният и получената стока не му е удобна, или не отговарят на неговия размер, той може да се свърже с нас в рамките на 7 дни след доставката, и стоката ще бъде заменена с подходящия размер. Единственото условие е стоката да не е била ползвана изобщо и да е със запазена във вида на получаване опаковка.

Последвайте ни във Facebook