Ние използваме cookie.

Всички най-продавани

Серни ленти за опушване на бъчви и кошери 3 броя

173418

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
за опушване на бурета, кошери и други.

3 броя в комплект

ДОЗИРОВКА:
1-2 ленти на буре

СЪДЪРЖАНИЕ:
100% сяра

Количество

 

Политика за сигурност

 

Правила за доставка

 

Условия за връщане

Описание

Серни ленти за опушване на бъчви и кошери 3 броя 

Серни ленти за ефективно опушване на бурета и кошери. В една опаковка Серни ленти се съдържа комплект от 3 броя ленти. Серните ленти се нанизват на тел, след което се запалват и се пускат в бурето, бъчвата или кошера. Ако се опушва буре или бъчва за вино, то предварително трябва да бъде измито със сода за бъчви и вода. Затваря се и се уплътнява добре, докато лентата изгори. След пълното изгаряне на серните ленти е нужно остатъкът да се почисти и бъчвата да остане затворена за известно време. Серните ленти отделят при изгарянето си серен двуокис, който помага за дезинфекцията, убива гъбичките и плесените и запазва съдовете от повреждане. След изгаряне на лентите се оставя 10-15 минути за пълна дезинфекция на съда.

Подробности за продукта
173418

Техническо описание

Вид
Добавки
В следната категория има още 8 продукта:

Референция: 173409

Соде за сапун на люспи 1кг

(0)

За приготвяне на сапун; за почистване на санитарни съоръжения, вани, мивки, теракот, стъкло; инсталации от хранително вкусовата промишленост; за отпушване на канали.

Цена 6,70 лв.
Още
В наличност

Референция: 080601

Канелка пластмасова за буре дълга

(0)

Канелка дълга за буре/бидон е изработена от PVC. Този вид спирателна канелка служи за ръчно пускане и спиране на притока на течност. Изработена е от качествена пластмаса с бял цвят. Всеки пластмасов съд може да се превърне в подвижна мивка или просто да се улесни източването на съдържанието на съда. Предимството на пластмасовите канелки е лесното им...

Цена 1,40 лв.
Още
В наличност
Коментари (0)

Последвайте ни във Facebook